14.8.2010

Koh Chang, Lonely Beach

Lensin tosiaan yolennolla Helsingista Bangkokiin keskiviikkoiltana. Lento kesti 9 tuntia, josta onnistuin nukkumaan huonosti kolme tai nelja tuntia. Olo oli siis Bangkokiin saapuessani hieman nuutunut. Matkustin lentoasemalta Bangkokiin Khao San Roadille, niin sanotulle "kaaoskadulle" lentokenttabussilla. Matka kesti n. puoli tuntia. Perille saavuttuani astelin sisaan ensimmaiseen katseenkestavaan hostelliin ja majoituin  tuulettimella varusteltuun yhden hengen huoneeseen, missa oli oma suihku, vessa ja parveke.

Khao San Road oli melkoinen sirkus. Kaupustelijoita oli metrin valein kiskomassa hihasta, milloin tyrkytettiin halpaa pukua, milloin haaremihousuja. Turisteista ja reppureissaajista puhumattakaan. Matkasta vasyneena ja yleisesta halinasta johtuen koin suurta ahdista ja paatin lahtea aamubussilla seuraavana paivana tanne Koh
 Changille, norsusaarelle. Matka tanne bussi- ja lauttakyyteineen kesti kokonaisuudessaan 7 tuntia.

Ensimmaisena yona majoitun taman lonely beachin ylapuolella sijoitsevaan ihan kivaan bungalowiin, mutta koska kaipasin kovasti meren kohinaa, paatin tana aamuna siirtya rannalle. Tasta nykyisesta asumuksesta onkin n. viitisen metria vesirajaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aa. Blogiki sulla täällä! Pittääpä seurata. Pikkasen alkaa itelläki seikkailunälkä nousta :D -har